Selskaber på Maven

_DSC6426 copy.jpg

Møder

Med sine centralt beliggende og behagelige omgivelser er ’Maven’ en god ramme om dagsmøder, mini-konferencer eller en forretningsfrokost i uforstyrrede omgivelser.

På 1. sal har ’Maven’ to private mødelokaler med projektor, wifi og plads til seks – 30 personer. Ud over vores daglige menu tilbyder vi forskellige mødepakker – og vi sammensætter selvfølgelig også løsninger, der passer til jeres behov. Se vores mødepakker her eller kontakt os for et (uforpligtende) tilbud på email: maven@restaurantmaven.dk

DSC_6235.jpg

Selskaber

’Maven’ har plads til selskabelighed. Op til 20 mennesker kan holde middag i den private logestue og op til 50 mennesker kan holde middag i den private Mindestue på 1. sal; oplagte omgivelser for både bryllup, konfirmation og runde fødselsdage eller forretningsmiddage. Vi opfylder gerne særlige ønsker, men I kan samle appetit og inspiration med et kig på vores forslag til årstidens menu.

Kontakt os pr. mail: maven@restaurantmaven.dk eller telefon: 3220 1100.

Charisse&JustinSneakPeek-00009.jpg

Bryllup

Med vores romantiske og historiske lokaler er ‘Maven – Restaurant & Vinbar’ et oplagt valg, når I skal fejre jeres bryllup. Vi kan sætte unikke rammer for den helt private bryllupsmiddag for de nærmeste – og op til 50 gæster.Lad os vejlede jer trygt frem til en enestående dag. Ønsker I bryllupskage efter middagen samarbejder vi med La Glace - se mulighederne for bryllupskage her.

Kontakt os pr. mail: maven@restaurantmaven.dk eller telefon: 3220 1100.

 
 

Galleri