Lidt om vores køkken

Alt er hjemmegjort og da Maven er opkaldt efter de gamle slagterboder, der i tidernes morgen lå på Nikolaj plads og var Københavns første kødby, er det naturligt at der er kød på menuen. Vi benytter kvalitetskød fra ‘Grambogaard‘ & fritgående kyllinger fra Hopballe Mølle, hvor dyrevelfærd begge steder er i højsædet. Herudover skal der også være plads til både pescetarer, vegetarer & veganere og derfor er der også både fisk & skaldyr samt vegetariske & vegansker retter, der alle pryder vores menukort.

Frokostkort

(Mandag - lørdag Kl. 11:30 - 15:30)

***

MAVENS FROKOSTTALLERKEN
Karrysild
Laks - Hønsesalat - Ribbensteg
245

SMØRREBRØD

3 SLAGS SILD
Kryddersild - karrysild - stegt sild
165

FISKEDELLER
Remoulade - citron - syltede agurker
125

PANERET FISKEFILET
Remoulade - dild - citron
135

HJEMMERØGET ISLANDSK LAKS

Mayo - fennikel crudité - dild
145

SVAMPEPOSTEJ
Tyttebær - jordskokkechips - kørvel
125

HØNSESALAT
Bacon - sennep - blegselleri
125

RIBBENSTEG
Rødkål - puffede svær - syltede agurker
125

FROKOSTRETTER

ØSTERS 'FINE DE CLAIRE'
Rødvinsvinaigrette
3 STK/6 STK
85/160

STJERNESKUD
Rødspættefilet - laks - rejer
195

VEGANSK CRÈME PALESTINE
Jordskokker - purløgsolie - kørvel
155

TATAR 'GRAMBOGAARD'
Rødbede - lammehjerte - svampe
175

MAVENS HUSMANDSKOST
Spørg din tjener
155

TILBEHØR

GRØN SALAT
Rødbeder - croutoner - vinaigrette
50

POMMES FRITES
Dagens mayo
50

PUFFEDE FLÆSKESVÆR
Dagens mayo
40

BØRNEMENU

FRITERET FISKEFILET
Pommes frites - remoulade
95

IS I 'MAVEN'
En kugle is
45

OST & DESSERT

RØDE KRISTIANS OSTEMAD
Solsikkepuré - tyttebær - grillet brød
115

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
Broken gel på ribs - flødeskum - chokolade
95

LIDT SØDT TIL KAFFEN
Køkkenchefens favoritter
40

 

Aftenkort

(Mandag - lørdag Kl. 17:30 - 22:00)

***

3 RETTERS MENU
Rimmet torsk
Grillet Iberisk sortfodssvin
Rombraiseret ananas
395
Vinmenu 250

FORRETTER

ØSTERS 'FINE DE CLAIRE'
Rødvinsvinaigrette
3 STK ELLER 6 STK
85/160

RIMMET TORSK
Ponzu dressing - estragon olie - kørvel
155

VEGANSK CRÈME PALESTINE
Jordskokker - purløgsolie - kørvel
125

KÅL-CANNELLONI
Kylling - purløg - røget sellerisauce
165

TATAR 'GRAMBOGAARD'
Rødbede - lammehjerte - svampe
125
(Fås også som hovedret til 175)

HOVEDRETTER

STEGT LYSSEJ
Røget ørredrogn - bagte jordskokker - Beurre Blanc
235

VEGANSK GRÆSKARTÆRTE
Hokaidopuré - ristede græskarkerner - dashi
195

GRILLET IBERISK SORTFODSSVIN
Valnødder a la crème - selleripuré - palmekål
195

BARBECUE KALVE TVÆRREB 'GRAMBOGAARD'
Aromatic sauce - brocollini - solsikkekernepuré
225

BØF BÉARNAISE
Rib-eye fra 'Grambogaard' - rosenkålsblade - pommes frites - røget marv - Vesterhavsost
325

TILBEHØR

GRØN SALAT
Rødbeder - croutoner - vinaigrette
50

POMMES FRITES
Dagens mayo
50

PUFFEDE FLÆSKESVÆR
Dagens mayo
40

BØRNEMENU

FRITERET FISKEFILET
Pommes frites - remoulade
95

IS I 'MAVEN'
En kugle is
45

OST & DESSERT

RØDE KRISTIAN
Solsikkepuré - tyttebær - grillet brød
115

ÆBLE
Karamelliseret æblegrød - kanelsnegleis - vaniljefløde
95

ROMBRAISERET ANANAS
Brun farinsauce - vaniljeis - havrecrumble
95

LIDT SØDT TIL KAFFEN
Køkkenchefens favoritter
40

Information om indhold af allergene ingredienser og råvarer i vores retter kan fås ved henvendelse til din tjener.

Vinkort

Vi har altid en aktuel vinmenu og flere vine fåes også på glas.

Derudover har vi også et stort udvalg af Carlsberg øl, snaps, kaffe & the samt delikate cocktails.