Møder

Med sine centralt beliggende og behagelige omgivelser er ’Maven’ en god ramme om dagsmøder, mini-konferencer eller en forretningsfrokost i uforstyrrede omgivelser.

På 1. sal har ’Maven’ to private mødelokaler med projektor, wifi og plads til seks – 30 personer. Ud over vores daglige menu tilbyder vi forskellige mødepakker – og vi sammensætter selvfølgelig også løsninger, der passer til jeres behov. Se vores mødepakker her eller kontakt os for et (uforpligtende) tilbud på email: booking@restaurantmaven.dk

 

 

Selskaber

’Maven’ har plads til selskabelighed. Op til 20 mennesker kan holde middag i den private logestue og op til 50 mennesker kan holde middag i den private Mindestue på 1. sal; oplagte omgivelser for både bryllup, konfirmation og runde fødselsdage eller forretningsmiddage. Vi opfylder gerne særlige ønsker, men I kan samle appetit og inspiration med et kig på vores forslag til årstidens menu.

Kontakt os pr. mail: booking@restaurantmaven.dk eller telefon: 3220 1100.

 

Bryllup

Med vores romantiske og historiske lokaler er ‘Maven – Restaurant & Vinbar’ et oplagt valg, når I skal fejre jeres bryllup. Vi kan sætte unikke rammer for den helt private bryllupsmiddag for de nærmeste – og op til 50 gæster.
Mulighederne er mange på Maven, men vigtigst af alt er vores fokus på kvalitet og smag.
Lad os vejlede jer trygt frem til en enestående dag.

Kontakt os pr. mail: booking@restaurantmaven.dk eller telefon: 3220 1100.