Book bord til nytårsaften

Vi har igen i år sammensat en fantastisk fem-retters nytårsmenu.

Book bord til nytårsaften

Vi har igen i år sammensat en fantastisk fem-retters nytårsmenu.

logo
logo

Maven - Restaurant & vinbar



Hjemmelavet og enkelt

Maven – Restaurant & vinbar er et lige-til spisested i Nikolaj Kirke, lige i byens solar plexus. Her serveres kvalitetsvine og gode øl til ærlige priser og klassisk, hjemmegjort mad af de bedste råvarer.

Tænk på – og med – ’Maven’, når den står på en velgjort frokost, en gedigen kop kaffe efter et udstillingsbesøg eller et afslappende aftenmåltid, når ’de flade konvolutter’ skal hviles.

 

Historie

Stedet har lånt det gamle øgenavn for Nikolaj Plads, som i 1800-tallet var hjemsted for byens slagterboder og derfor blev kaldt ’Maven’ i folkemunde.

Vi har fjernet de blodige spor og luftet grundigt ud, men den uformelle charme er her stadig.

 

Menu

Frokost Aften
Vin
Bobler
Pr. Flaske Pr. Glas
Baron Albert, Brut L'Universelle (Champagne, Frankrig) 500,- 90,-
Gosset, Brut Excellence (Champagne, Frankrig) 550,-
Gosset, Grande Réserve brut (Champagne, Frankrig) 700,-
Gosset, Grand Rosé brut (Champagne, Frankrig) 800,-
Krug, Grand Cuvée (Champagne, Frankrig) 2.500,-
André Robert Brut Reserve, Grand Cru (Champagne, Frankrig) 700,-
André Robert Brut, Vintage 2009, Grand Cru, Magnum (Champagne, Frankrig) 2.000,-
Mouzon Leroux L'incandescent Rosé, Grand Cru (Champagne, Frankrig) 700,-
Prosecco Brut Organic - Ca'Selva (Veneto, Italien) 350,-
Spumante Brut 'Biologico' - Rocca Dei Forti (Veneto, Italien) 350,- 75,-
     
Rosé
Pr. Flaske Pr. Glas
Sancerre Pinot Rosé, 2016 – Lucien Crochet (Loire, Frankrig) 450,- 100,-
Rosé D'Anjou, 2016 - Ackerman (Loire, Frankrig) 300,-
Provence Rosé, 2017 - Louison (Provence, Frankrig) 300,-
Chiaretto Rosé DOC, 2016 – Fratelli Recchia (Veneto, Italien) 300,-
     
Dessertvin
Pr. Flaske Pr. Glas
Sauterne, 2013 - Châteaux Grillon (Sauterne, Frankrig) 500,- 75,-
Moscato d’Asti, 2015 – Bel Colle (Piemonte, Italien) 400,-
Passito Bianco, 2013 – Recchia (Veneto, Italien) 400,-
Reciotto della Valpolicella, 2014 – Recchia (Veneto, Italien) 450,- 65,-
Quinta Santa Eufemia, 2011 – Late Bottle Vintage (Douro, Portugal) 550,-
Warre’s 20 års Tawny (Douro, Portugal) 700,- 100,-
Vin de Glacière, 2012 – Pacific Rim (Colombia Valley, Washington, USA) 500,-
     
Hvide
Pr. Flaske Pr. Glas
Sancerre, Clos des Bouffants, 2017 - Roger Neveu (Loire, Frankrig) 450,- 100,-
Chablis, 2017 - Bernard Defaix (Chablis, Frankrig) 450,- 100,-
Chablis 1. Cru Cote de Lechet, 2015 – Bernard Defaix (Chablis, Frankrig) 600,-
Bourgogne Blanc, 2016 - Domaine Roux (Bourgogne, Frankrig) 500,-
Puilly-Fuissé, Vieilles Vignes, 2017 – P. Rollet (Bourgogne, Frankrig) 600,-
Renommeé, 2015 – Remoissenet Père & Fils (Bourgogne,Frankrig) 500,-
Pernand Vergelesses, 2015 – Jean-Claude Ramonet (Bourgogne, Frankrig) 900,-
Aligoté, 2015 - Jean-Claude Ramonet (Bourgogne, Frankrig) 850,-
Chassagne-Montrachet, 2016 – Remoissenet Père & Fils (Bourgogne,Frankrig) 800,-
Meursault 'Les Narvaux', 2017 – Domaine Chavy-Chouet (Bourgogne, Frankrig) 1.100,-
Meursault Santenots 1. Cru, 2014 - J. Prieur (Bourgogne, Frankrig) 1.900,-
Puligny-Montrachet AOC, 2015 – Remoissenet (Bourgogne, Frankrig) 850,-
Puligny-Montrachet 'Les Enseignéres', 2017 - Domaine Chevy-Chouet (Bourgogne, Frankrig) 1.300,-
A Cappella, 2017 - Michel Gassier (Rhône, Frankrig) 400
Riesling Trocken, 2017 – M. Molitor (Mosel, Tyskland) 450,- 90,-
Pinot Grigio Selezione, 2017 – Elena Walch (Alto Adige, Italien) 350,-
Monte Carbonare Soave Classico, Suavia, 2017 (Veneto, Italien) 450,-
Sauvignon Blanc, 2017 – Mission Estate (Marlborough, New Zealand) 400,-
Chardonnay, 2014 – Secret Cellars (Monterey County, USA) 450,-
Vermentino/Chardonnay, 2016 - Il Poggione (Toscana, Italien) 300,- 75,-
     
Røde
Pr. Flaske Pr. Glas
Les Coteaux Schisteux Séguret, 2014 - Boutinot (Rhône, Frankrig) 400,- 100,-
Crozes-Hermitage, 2016 – Petite Ruche, Chapoutier (Rhône, Frankrig) 450,-
Châteauneuf-du-Pape, 2013 – Côte de L'Ange (Rhône, Frankrig) 600,-
Cornas, 2016 - Domaine Chéze (Rhône, Frankrig) 750,-
Ch. Haut Brion Rouge, 1975 - Pessac Leognan (Bordeaux, Frankrig) 9.500,-
Ch. Poujeaux, 1996 - Moulis en Medoc (Bordeaux, Frankrig) 1.000,-
Domaine de Chevalier, 2009 - Pessac Leognan (Bordeaux, Frankrig) 2.400,-
Ch. Giscours, 2000 - Margeaux (Bordeaux, Frankrig) 2.500,-
Ch. Croizet Bages, 2009 - 5éme cru classé Pauillac (Bordeaux, Frankrig) 800,-
Ch. Lagrange, 2011 - Saint Julien Grand Cru Classé (Bordeaux, Frankrig) 900,-
Château Beychevelle, 2011 - Saint Julien Grand Cru Classé (Bordeaux, Frankrig) 1.700,-
Bougogne Rouge, 2016 - Domaine Ambroise (Bourgogne, Frankrig) 500,-
Nuits-Saint-Georges, 2015 - Lécheneaut (Bourgogne, Frankrig) 950,-
Vougeot 1. Cru Les Cras, 2013 – Mongeard-Mugneret (Bourgogne, Frankrig) 1.800,-
Gevrey-Chambertin ‘Coeur de Roy’, 2013 – Dugat-Py (Bourgogne, Frankrig) 2.100,-
Echezeaux Grand Cru, 2012 - Mongeard-Mugneret (Bourgogne, Frankrig) 2.400,-
Chassagne-Montrachet, 2015 - Jean-Claude Ramonet (Bourgogne, Frankrig) 1.100,-
Chassagne-Montrachet 'Clos Boudriotte', 2015 - Ramonet (Bourgogne, Frankrig) 1.900,-
Pernard Vergelesses, 2015 - Jean-Claude Ramonet (Bourgogne, Frankrig) 1.000,-
Pinot Noir, 2014 – Robert Goldenits (Burgenland, Østrig) 450,-
Cannonau, 2015 – Audarya (Sardinien, Italien) 550,-
Valpolicella Ripasso ‘Le Muraie’, 2014 – Recchia (Veneto, Italien) 450,- 110,-
Valpolicella, 2009 - Guiseppe Quintarelli (Veneto, Italien) 1.100,-
Rosso del Bepi, 2002 -Guiseppe Quintarelli (Veneto, Italien) 2.000,-
Amarone Classico Superiore, 2003 – Guiseppe Quintarelli (Veneto, Italien) 2.900,-
Amarone Classico, Ca’ Bertoldi, 2011 – Recchia (Veneto, Italien) 800,-
Barbera d’Alba, 2016 – Marziano Abbona (Piemonte, Italien) 400,-
Barbaresco, 2014 – Bel Colle (Piemonte, Italien) 650,-
Barbaresco ‘GAIUN’, 2010 – Marchesi di Gresy (Piemonte, Italien) 1.800,-
Barolo ‘Simposio’, 2012 - Bel Colle (Piemonte, Italien) 700,-
Barolo ‘Bricco Boschis’, 2012 – Cavallotto (Piemonte, Italien) 900,-
Barolo Rocche, 2012 - Rocche Dei Manzoni (Piemonte, Italien) 1.300,-
Sangiovese, 2015 - Il Poggione (Toscana, Italien) 300,- 75,-
Brunello Di Montalcino, 2012 – Il Poggione (Toscana, Italien) 800,-
Sangiovese/Merlot/Cabernet, 2013 – Parrina Murracio (Toscana, Italien) 400,-
Chianti Classico, 2015 – Fontodi (Toscana, Italien) 500,-
Grattamacco, 2012 – Bolgheri Superiore (Bolgheri, Italien) 1.200,-
Flaccinello della Pieve, 2012 - Fontodi (Toscana, Italien) 1.200,-
Tinto Riserva 'Fincas de Ganuza', 2010 - Remirez de Ganuza (Rioja, Spanien) 650,-
Tinto Crianza, 2014 – Pago de Los Capellanes (Ribera, Spanien) 600,-
Tinto 'El Nogal', 2012 - Pago de Los Capellanes (Ribera, Spanien) 1.100,-
Gran Riserva ‘El Picon’, 2006 - Pago de Los Capellanes (Ribera, Spanien) 3.000,-
Zinfandel, 2013 - Once upon a vine (CA, USA) 500,-
Pinot Noir, 2016 – Ampelos Vineyards (Santa Barbara, CA, USA) 550,- 130,-
Syrah, 2016, Diamond Collection – Coppola (CA, USA) 450,- 110,-
Cabarnet Sauvignon, 2014 - Avalon Winery (Napa Valley, CA, USA) 550,-
Lower East Syrah, 2013 - Gramercy (Walla Walla Valley, WSH, USA) 700,-
Zinfandel Director’s Cut, 2014 – Coppola (Napa Valley, CA, USA) 600,-
Zinf/Cab/Syr ‘The Prisoner’, 2015 – Orin Swift (Napa Valley, CA, USA) 1.100,-
Rubicon, 2011, Inglenook Estate – Coppola (Napa Valley, CA, USA) 2.500,-
Pinot Noir 'Sonoma Coast', 2014 - Merry Edwards (Sonoma County, CA, USA) 1.000,-
Quintessa, 2010 - Quintessa Vineyard (Napa Valley, CA, USA) 1.700,-
Syrah du Liban, 2010 - Domaine des Tourelles (Bekaa Valley, Libanon) 950,-
Malbec Mendoza, 2016 – TintoNegra (Mendoza, Argentina) 400,-
Pumphouse Shiraz, 2015 – Backsberg Estate (Paarl, Sydafrika) 400,-
     
Avec
Pr. Glas
Cognac VSOP (8-10 år) - Château Montifaud 80,-
Grappa di Brunello - Il Poggione 100,-
15 års Calvados - Lemorton 100,-
1983 Bas Armagnac - Baron de Sigognac 100,-
Cognac XO (30-35 år) - Château Montifaud 120,-
Fine de Bourgogne 1986 - Jacques Prieur 100,-
Héritage Louis Vallet (45-50 år) - Cognac Château Montifaud 160,-
Ron Zacapa, 23 år (Guatemala) 90,-
Ron Diplomatico Reserva, 12 år (Venezuela) 100,-
Udvalg af dansk whiskey fra Braunstein 120,-
     

Menu

Møde & Selskab



Mødelokaler

Med sine centralt beliggende og behagelige omgivelser er ’Maven’ en god ramme om dagsmøder, mini-konferencer eller en forretningsfrokost i uforstyrrede omgivelser.

På 1. sal har ’Maven’ to private mødelokaler med projektor, wifi og plads til seks – 30 personer. Ud over vores daglige menu tilbyder vi forskellige mødepakker – og vi sammensætter selvfølgelig også løsninger, der passer til jeres behov. Se vores mødepakker her eller kontakt os for et (uforpligtende) tilbud på email: booking@restaurantmaven.dk

 

 

Selskabslokaler

’Maven’ har plads til selskabelighed. Op til 50 mennesker kan holde fest i den private spisestue eller festlokalet på 1. sal; oplagte omgivelser for barnedåb, konfirmation og runde fødselsdage. Vi opfylder gerne særlige ønsker, men I kan samle appetit og inspiration med et kig på vores forslag til årstidens menu.

Kontakt os pr. mail: booking@restaurantmaven.dk eller telefon: 3220 1100.

 

Bryllup

Med vores romantiske og historiske lokaler er ‘Maven – Restaurant & Vinbar’ et oplagt valg, når I skal fejre jeres bryllup. Vi kan sætte unikke rammer for den helt private bryllupsfest for de nærmeste – og op til 50 gæster.
Mulighederne er mange på Maven, men vigtigst af alt er vores fokus på kvalitet og smag.
Lad os vejlede jer trygt frem til en enestående dag.

Kontakt os pr. mail: booking@restaurantmaven.dk eller telefon: 3220 1100.

 

Nyheder



HVAD SKER DER PÅ 'MAVEN'?

SEGWAY

Oplev vores smukke hovedstad på Segway efterfulgt af dejlig middag på Restaurant Maven.
Segway Tours Copenhagen vil gerne tage jer med på en lille rejse igennem Københavns smukke gader – herefter vil Restaurant Maven forkæle jeres smagsløg i vores historiske rammer i Nikolaj kirke. Læs mere her eller send din forespørgsel på dato og tid til email: maven@restaurantmaven.dk

PRIVATE DINING
For reservation af vores private stuer på 1. sal med plads til op til 50 gæster – send da din forespørgsel til email: booking@restaurantmaven.dk

FØLG OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM
Følg Maven på Facebook og Instagram og få løbende opdateringer og nyheder om hvad der sker på Maven.

 

 

 

 

Video om Maven
Følg dette link til et filmisk portræt af Maven.

Vi opdaterer løbende nyheder om vinsmagninger, koncerter og meget mere hér på siden.

Om Nikolaj Kirkebygningen
Læs denne artikel om Nikolaj Kirke’s spændende og omtumlede historie.

Følg os på Facebook
Maven er ikke kun på hjemmesiden; Vi er også på Facebook, hvor I løbende kan følge med i, hvad der sker på Maven – og se vores galleri af restauranten.

 

Gavekort

Gaven til Maven



Nyd en dejlig middag i historiske omgivelser på Maven restaurant & vinbar i Nikolaj kirke.

Køb dit gavekort til Maven her og få det tilsendt direkte i din indbakke - lige klar til at printe.

 

Kontakt

Kontakt

Restaurant Maven
Nikolaj Plads 10, 1067 København K
Tlf. 3220 1100
Mail: maven@restaurantmaven.dk
Online booking

 



 

Åbningstider

Mandag – Torsdag 11.30 – 24.00
Fredag – Lørdag 11.30 – 02.00
Søndag Lukket
Køkkenet: kl. 11.30 – 16.00 samt kl. 17.30 – 22
 

 
top